Az előfizetés szabályai

A sorozat folyamatosan előfizethető: az előfizetés kezdő lapszáma az újságárus megjelenéssel párhuzamosan változik. Az előfizetésben már nem elérhető lapszámok utánrendelésben vásárolhatók meg (a rendelkezésre álló készlet erejéig). 

Előfizetésben a lapszámok ára:

  1. szám: 390 Ft
  2. szám: 1490 Ft
  3. szám: az 1. vagy 2. számtól indított előfizetés esetén ingyenes, a 3. számtól indított előfizetés esetén 2790 Ft
  4. szám: a 3. vagy 4. számtól indított előfizetés esetén ingyenes, korábbi számtól indított előfizetés esetén 2790 Ft
  5. és minden további szám: 2790 Ft

Az előfizetői küldemények az 5. lapszámig 2 vagy 3 lapszámot tartalmaznak majd, míg a 6. számtól mindig 4 lapszámot küldünk egy előfizetői csomagban. (Az előfizetés legelső csomagjában az előfizetés kezdő lapszámától függően 1-4 lapszámot küldünk.)

Emellett egyes előfizetői csomagok ajándékokat is tartalmaznak.

Az 5. előfizetői csomagban egy tolómérőt, a 9. előfizetői csomagban egy geódát, a 15. előfizetői csomagban pedig egy mikroszkópot találsz. 

A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Azok az előfizetők, akik nem kérnek sárga csekket, és a díjat átutalással vagy online kártyás fizetési felületünkön egyenlítik ki, csomagonként 100 Ft kedvezményt kapnak.

Az újabb előfizetői csomagok feladása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi. A GLS-sel történő kiszállítás ingyenes, az előfizetői ajándékok része. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.
Külön kérésre a küldemények kiszállításához választható az MPL szolgáltatása is – ez azonban díjköteles. Az MPL-es házhozszállítás díja csomagonként 1975 Ft. Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük. 

Az előfizetés adatai nyomon követhetők a SUMMA alkalmazásban, valamint az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen.

További kérdés esetén az asvanyok@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a (06)1-358-6633-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

Az előfizetés bármikor lemondható.