Skip to content

  ELŐFIZETÉS

  Örülünk, hogy az ÁSVÁNYOK c. kiadványunk előfizetése mellett döntöttél. Kérünk, adataid megadása során haladj végig az alábbi lépéseken:

  KORÁBBAN MEGJELENT
  LAPSZÁMOK MEGVÁSÁRLÁSA

  Kérjük, először választ ki, mely lapszámmal szeretnéd kezdeni előfizetésedet.

  Előfizetésed leadásával – a kiválasztott lapszámtól kezdve – a teljes sorozatot megrendeled. Az előfizetés során a kiadvány soron következő részeit mindaddig küldeni fogjuk neked, amíg előfizetésed leállítását nem kéred, vagy a sorozat utolsó részét is meg nem kapod.  Kérjük, mielőtt megadod adataid, ide kattintva olvasd el:

  AZ ELŐFIZETÉS MENETRENDJE, SZABÁLYAI

  A megrendelő adatai:

  A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező!

  Vezetéknév*:

  Keresztnév*:

  Cégnév:

  Adószám*:

  Irányítószám*:

  Város*:

  Utcanév*:

  Közterület típusa*:

  Házszám*:

  Épület:

  Lépcsőház:

  Emelet:

  Ajtó:

  Telefon*:

  E-mail cím*:

  E-mail cím megerősítése*:

  Szállítás

  Kérjük jelöld be, hogy a fenti címre, vagy GLS átvevőhelyre, GLS automatába kéred-e csomagjaid. Ha a GLS átvételi helyet választasz, a kattintás után térképes keresőnkben keresd ki, hova szállítsunk!


  Felhívjuk figyelmed, hogy a postai szállítás díja előfizetői csomagonként 1975 Ft további költséget jelent. Kérjük, csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a szállítási díj fizetését vállalod!

  Kérjük, válaszd ki GLS átvevőhelyed!

  Az alábbi térkép segítségével (pl. irányítószám megadásával, vagy a térkép mozgatásával) megkeresheted a hozzád legközelebbi GLS átvevőhelyet. Ha megtaláltad, hova kéred csomagodat, a kiválaszott átvevőhelyre történő kattintással tudod véglegesíteni választásod!

  Kiválasztott csomagpont:


  Fizetési mód választása

  Kérünk, itt jelöld, ha nem szeretnél sárga csekket kapni a csomagodban, és küldeményedet más módon (átutalással vagy online felületünkön) fizeted ki. Ha ezt a megoldást választod, küldeményenként 100 Ft kedvezményt kapsz.

  NYILATKOZATOK

  * Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadom. Emellett határozottan kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.(Előfizetésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha ezt a dokumentumot elolvasod és elfogadod!)

  Az "Általános adatvédelmi tájékoztatót" elolvastam, az abban írtakat elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Hachette Fascicoli abból a célból is kezelje, hogy részemre marketing célú információkat küldjön.  Előfizetésedhez postai (MPL) szállítást választottál, ami azt jelenti, hogy az előfizetett lapszámok árán felül csomagonként további 1975 Ft szállítási díjat kell fizetned. Biztos, hogy így véglegesíted rendelésedet?

  A weboldalunkon megkötött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, utóbb nem lesz hozzáférhető. Az előfizetési szándék elfogadásakor tett nyilatkozatait elektronikus úton rögzítjük. Az előfizetés rögzítése során vétett adatbeviteli hibák kijavítását – ha voltak ilyenek – ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor kérheti.

  A szerződéskötés nyelve a magyar nyelv. A szerződéskötés során a Hachette Fascicoli kiadó nem alkalmaz külön magatartási kódexet.

   

   

  *Az előfizetéses értékesítés a sorozat utolsó lapszámának árus megjelenését követően még legfeljebb hat hónapig tart, a sorozat lapszámait előfizetésben e határidőig lehet megvásárolni.

  FIZESS ELŐ MOST!

  Az előfizetés szabályai

  A sorozat folyamatosan előfizethető: az előfizetés kezdő lapszáma az újságárus megjelenéssel párhuzamosan változik. Az előfizetésben már nem elérhető lapszámok utánrendelésben vásárolhatók meg (a rendelkezésre álló készlet erejéig). 

  Előfizetésben a lapszámok ára:

  1. szám: 390 Ft
  2. szám: 1490 Ft
  3. szám: az 1. vagy 2. számtól indított előfizetés esetén ingyenes, a 3. számtól indított előfizetés esetén 2790 Ft
  4. szám: a 3. vagy 4. számtól indított előfizetés esetén ingyenes, korábbi számtól indított előfizetés esetén 2790 Ft
  5. és minden további szám: 2790 Ft

  Az előfizetői küldemények az 5. lapszámig 2 vagy 3 lapszámot tartalmaznak majd, míg a 6. számtól mindig 4 lapszámot küldünk egy előfizetői csomagban. (Az előfizetés legelső csomagjában az előfizetés kezdő lapszámától függően 1-4 lapszámot küldünk.)

  Emellett egyes előfizetői csomagok ajándékokat is tartalmaznak.

  Az 5. előfizetői csomagban egy tolómérőt, a 9. előfizetői csomagban egy geódát, a 15. előfizetői csomagban pedig egy mikroszkópot találsz. 

  A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Azok az előfizetők, akik nem kérnek sárga csekket, és a díjat átutalással vagy online kártyás fizetési felületünkön egyenlítik ki, csomagonként 100 Ft kedvezményt kapnak.

  Az újabb előfizetői csomagok feladása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

  A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi. A GLS-sel történő kiszállítás ingyenes, az előfizetői ajándékok része. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.
  Külön kérésre a küldemények kiszállításához választható az MPL szolgáltatása is – ez azonban díjköteles. Az MPL-es házhozszállítás díja csomagonként 1975 Ft. Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

  A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük. 

  Az előfizetés adatai nyomon követhetők a SUMMA alkalmazásban, valamint az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen.

  További kérdés esetén az asvanyok@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a (06)1-358-6633-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

  Az előfizetés bármikor lemondható.